Vi är på gång, vi är laddade vi är laddade vi är tända!

Precis som pop-poeten Tomas sjunger, är vi verkligen på gång! Julshowerna har flutit på fantastiskt, vi skissar på boken (sant), håller på att brejka i ett annat land (kan bli sant) har spelat in en ny singel (sant) funderar på att tacka ja till att bli sponsrade av Ryan air (inte sant) har mycket på gång inför jubileumsåret 2014 (väldigt sant). Vi uppdaterar hemsidan för sällan (sant igen) vi agerar på impuls och lite barnsligt ibland på facebook (stämmer alltid) vi livesänder ibland från bambuser (sant) har ibland tekniken emot oss (ofta sant).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.